I’LL BE OKAY – MILKBAR

De Amsterdamse band Milkbar is terug met gloednieuwe liedjes en trapt 14 maart 2014 af met de single I’LL BE OKAY. Na intensieve schrijfsessies op Texel, dook Milkbar de studio in met producer Arno Krabman om te experimenteren met het nieuwe materiaal en de songs op te nemen. Het nieuwe album verschijnt aankomende zomer.

milkbar3

BREAK IT UP! – TIM AKKERMAN

Tim Akkerman is een Nederlands muzikant en singer-songwriter. Akkerman werd bekend als leadzanger en gitarist van de Haagse band Di-rect. In maart 2009 stapte hij uit de band om verder te gaan als soloartiest. Akkerman vormde in 1999 op 19-jarige leeftijd samen met drie anderen de band Di-rect. De band behaalde een aantal top-10 hits in Nederland en enkele hitparadenoteringen in het buitenland.

timakkerman

HEAD UP HIGH! – GO BACK TO THE ZOO

Go Back to the Zoo of GBTTZ is een Nederlandse poprockband. De band werd in Nijmegen opgericht door de twee broers Teun (gitaar) en Cas Hieltjes (zang), en drummer Bram Kniest. Nadat zij naar Amsterdam verhuisden, ontmoetten zij bassist Lars Kroon in een rij voor een concert van de Amerikaanse band The Strokes.

zoo